Sluiten

De Wolden krijgt glasvezel, maar dan moet u zich nog wel even inschrijven. Dan bent u bij Stipte aan het juiste adres. Als u gewoon goede diensten, goede service en een compleet pakket wil, dan bent u hier aan juiste adres. Met het zeer complete zenderaanbod en de VIP installatie die we gratis aanbieden weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw gloednieuwe glasvezelverbinding. Ook als u hier zakelijk gebruik van wil maken.

Stipte in De Wolden

Vanaf € 64.95 p.m.

Kies uw pakket

Stipte in De Wolden

vanaf €64.95 p/m

Bestel nu

Het vereiste aantal aanmeldingen voor Glasvezel voor 1 mei is niet gehaald. Maar Stipte en Glasvezel De Wolden geven niet op! De deadline is verschoven naar 20 mei, u heeft dus nog kans om zich aan te melden.
Ook voor mensen in het buitengebied van De Wolden, hebben nog steeds de kans om zich aan te melden, waardoor snel en betrouwbaar internet beschikbaar komt. En ook hier geldt, maakt u zich geen zorgen over hoe Glasvezel van Stipte wordt geïnstalleerd, wij zorgen namelijk voor een volledige installatie, u hoeft alleen maar een kopje koffie voor onze gecertificeerde monteur te zetten.

Indien u meer informatie wilt hebben over de aanleg van Glasvezel, dan kunt u langskomen op onderstaande informatieavonden.

13 mei 2016
start 14:00 uur
De Schakel, Pr. Margrietlaan 1
7958 SB Koekange
Inschrijfmiddag
14 mei 2016
start 10:00 uur
De Schakel, Pr. Margrietlaan 1
7958 SB Koekange
Inschrijfochtend
14 mei 2016
start 10:00 uur
Buddingehof, Dijkhuizen 66
7961 AM Ruinerwold
Inschrijfochtend
18 mei 2016
start 19:00 uur
De Kolonie, Hesselterweg 5
7961 NH Ruinerwold
Inschrijfavond
19 mei 2016
start 14:00 uur
Buddingehof, Dijkhuizen 66
7961 AM Ruinerwold
Inschrijfmiddag

Stipte is blij om in De Wolden u een prachtig aanbod te mogen doen voor Glasvezel. Maar dan wilt u wel weten met wie u te maken heeft, daarom stellen wij ons graag even voor.

Wij zijn een 100% Nederlands en onafhankelijk bedrijf waar enthousiaste mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. We bieden televisie en communicatiediensten met een persoonlijke service aan mensen die niet kunnen of willen kiezen, in een markt waar je door sommige grote bomen het bos niet meer ziet.

We zijn anders dan andere bedrijven die televisie en communicatiediensten aanbieden, omdat wij ons altijd in de positie van de klant weten te verplaatsen en zodoende voor elke situatie een passend antwoord zoeken.

Doordat we ons exclusief richten op consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Daarbij geven we onze klanten het liefst een ongelijke behandeling, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Daarom hanteren we altijd een persoonlijke benadering, waarbij zorgeloze toegang tot een optimale televisie en communicatie beleving een randvoorwaarde is.

Wilt u nog meer van ons weten of ons persoonlijk ontmoeten? Kom dan op een van onze informatieavonden, wij maken graag kennis met u