Sluiten

Midden-Brabant krijgt glasvezel, maar daarvoor moet u zich nog wel inschrijven. Dan bent u bij Stipte aan het juiste adres. Als u gewoon goede diensten, goede service en een compleet pakket wil, dan bent u hier aan juiste adres. Met het zeer complete zenderaanbod en de VIP installatie die we gratis aanbieden weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw gloednieuwe glasvezelverbinding.

Stipte in Midden Brabant

Vanaf € 31.00 p.m.

Kies uw pakket

Stipte in Midden Brabant

vanaf €31.00 p/m

Bestel nu

De coöperaties van Midden-BrabantGlas organiseren diverse informatiebijeenkomsten zodat u zich goed kunt informeren over alle mogelijkheden die glasvezel u te bieden heeft.

14 januari 2017
start 13:00 uur
John van Oosterwijck B.V.
De Rimpelaar 34, Molenschot
Inschrijfmarkt en officiële start

Stipte is blij om in Midden-Brabant u een prachtig aanbod te mogen doen voor Glasvezel. Maar dan wilt u wel weten met wie u te maken heeft, daarom stellen wij ons graag even voor.

Wij zijn een 100% Nederlands en onafhankelijk bedrijf waar enthousiaste mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. We bieden televisie en communicatiediensten met een persoonlijke service aan mensen die niet kunnen of willen kiezen, in een markt waar je door sommige grote bomen het bos niet meer ziet.

We zijn anders dan andere bedrijven die televisie en communicatiediensten aanbieden, omdat wij ons altijd in de positie van de klant weten te verplaatsen en zodoende voor elke situatie een passend antwoord zoeken.

Doordat we ons exclusief richten op consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Wilt u nog meer van ons weten of ons persoonlijk ontmoeten? Kom dan op een van onze informatiedagen, wij maken graag kennis met u